Websitebanner-Fien&Teun

Fien & Teun app

De Fien & Teun app is licht educatief, grappig en aansprekend voor zowel jongens als meisjes in de doelgroep van 1 tot 5 jaar. Naast spelen, kijken en luisteren, leren kinderen een moestuin te verzorgen door een zaadje te planten, dagelijks water te geven en te oogsten. Zo raken de kids op een laagdrempelige manier bekend met verschillende groenten en het groeiproces. Wie de cyclus met succes volbrengt, wordt beloond met een Fien & Teun Moestuindiploma.

In de kinderapp staan vijf afleveringen uit de tv-serie (uitgezonden bij RTL Telekids en in België bij VTMKZOOM) en vier videoclips van bekende liedjes. De puzzels en memory kunnen op drie verschillende niveaus worden gespeeld. Leuk is ook dat de kids e-cards en foto’s in fotoframes kunnen plaatsen en versturen.

Download de Fien & Teun-app .

Just4Kids_App

Just4Kids app

Kijk altijd en overal naar de leukste kinderfilms van Just4Kids. Kinderen kiezen zelf een leuke tv-serie in een eigen veilige omgeving. Verzamel alle afleveringen en bekijk ze zo vaak je maar wilt. De eerste keer dat je een filmpje bekijkt heb je wifi nodig. Maar daarna kun je de filmpjes bekijken zonder wifi!

Download de Just4Kids-app.