Casper en Emma

Casper en Emma op safari

Casper en Emma zijn beste vriendjes en samen met hun knuffels mevrouw Konijn en Welpje beleven ze de mooiste avonturen.

Bioscoop

Op 7 juli 2016 draait er een nieuwe film in de bioscoop: Casper en Emma op safari. In deze film gaan de beste vriendjes, vergezeld door hun knuffels Welpje en mevrouw Konijn, op reis naar Afrika. Daar proberen Casper en Emma een babyleeuw te helpen, die zijn moeder kwijt is. Tijdens dit avontuur lopen ze tegen veel obstacels aan, maar maken ze ook veel nieuwe vriendjes.

Films

De bioscoopfilm Casper en Emma op safari is de vierde film. Just4Kids heeft nog drie andere films uitgebracht, waarvan de eerste Casper en Emma Beste Vriendjes ook in de bioscoop is uitgebracht. Alle vier de films zijn op dvd en vod te zien. De dvd’s van de films zijn te verkrijgen in onze webshop.

TV-serie

De tv-serie van Casper en Emma wordt uitgezonden bij KRO Kindertijd en is te zien op Netflix. De dvd van de tv-serie is uiteraard ook verkrijgbaar in de Just4Kids webwinkel.

Knuffels

Omdat er veel vraag naar de knuffels was van Casper en Emma zijn Mevrouw Konijn en Welpje sinds kort ook verkrijgbaar in onze webwinkel. De knuffels zien er prachtig uit. Binnenkort in verschillende maten verkrijgbaar.

 

knuffels_casperemma_1850x400 copy

 

Share on FacebookTweet about this on Twitter