Buurman en Buurman doeboek Just4kids webshop

 

Uitgeverij Just4Kids komt met een doeboek van Buurman & Buurman. In dit doeboek kunnen kinderen mee klussen met hun favoriete doe-het-zelf vrienden. Zo kunnen ze hun eigen gereedschapskist, waterbaan en Buurman & Buurman-maskers maken, leren ze tuinkers zaaien en pannenkoeken bakken. Het boek staat ook boordevol met kleurplaten, puzzels en andere leuke doe-opdrachten van de twee klunzige, maar altijd positieve buurmannen. Het doeboek ligt vanaf 6 februari in het tijdschriftenschap van de winkels.

De poppenanimatieserie Buurman & Buurman is in 1976 in Tsjechië ontstaan als Pat & Mat en van de serie zijn meer dan 80 afleveringen gemaakt. De VPRO zendt sinds 1986 de Nederlandse versie uit, waarbij Simon van Leeuwen en Kees Prins de buurmannen van stemmen voorzien. In 2016 komen er gloednieuwe afleveringen van Buurman & Buurman die op dit moment in de bioscoop draaien en waar al bijna 40.000 kinderen naar toe zijn geweest. Daarnaast wordt er gewerkt aan een Buurman & Buurman-film.

 

B&B-Doeboek-2D

Productspecificatie:
52 pagina’s
Verkoopprijs: € 4,99
ISBN: 9789490989606
Samensteller: Wouter Takes
Uitgever: Just4Kids