freek verdoofde leeuwin_CMYK

Freek Vonk is de leukste bioloog van Nederland.  Just4Kids heeft een hele reeks aan dvd’s uitgebracht, waaronder Freeks Wilde Wereld, Freek In Het Wild en Freek op Safari.  Behalve de dvd’s heeft Just4Kids ook een heel leuk doeboek gemaakt. Voor volwassenen is er de BNN/Vara-serie Freek Vonk in Latijns Amerika en Freek Vonk in Australië. Deze zijn zowel op dvd als Blu-ray uitgebracht.

Freeks wilde wereld 3 dvd

Freek In Het Wild

Een luiaard redden, zwemmen met haaien en piranha’s, overleven in de jungle en babyolifantjes en pinguïns verzorgen. Bioloog Freek Vonk doet het allemaal! Hoe steek je een snel stromende rivier over? Wat moet je doen als er ineens een enorme olifant voor je staat? Kan je een haaienbeet overleven en hoe smaken levende larven? Al deze vragen worden in de drie-delige dvd-serie Freek In Het Wild. Deze natuur- en avonturenserie speelt die zich af in de wildernis van Zuid-Afrika, Zambia en het Surinaamse regenwoud.

Freek in het wild 3 dvd versie 3

 

Freek op Safari

In de avontuurlijke VPRO-serie Freek op Safari slaat Freek Vonk zijn kamp op in Zambia. Zijn buren? Leeuwen, apen, olifanten, krokodillen en slangen. Wat sluipt er ’s nachts rond de tent? Wat doe je als je auto kapotgaat in de wildernis? En wat doe je als er een olifant op je afkomt? Allemaal vragen die Freek voor je kan beantwoorden.

Freek op safari_2D

Freeks Dierendoeboek

Freeks Dierendoeboek is een echte musthave voor kinderen die van dieren houden staat boordevol leuke en leerzame raadsels, spelletjes, doodles, kleurplaten en de mooiste foto’s. Door de verhalen over bijzondere dieren en vele weetjes, zoals wat is het snelste dier ter wereld, wat weet je over de wolf of hoe bouw je een vogelhuisje, wordt dit 52-pagina dikke doeboek ook een leuk magazine om te lezen.

52_01_cover_FreekDoeboek.inddJust4Kids geeft het boek uit in samenwerking met Freek Vonk.

„Dit doeboek is een mooie aanvulling op alles wat ik al doe. Ik hoop mijn enthousiasme over mijn favoriete dieren met dit boek over te brengen op de kinderen”.