Alvinn en de chipmunks

Het nieuwe jaar begint goed bij Just4Kids met de releases van Alvin en de Chipmunks, de boekverfilming Dr. Proktors Schetenpoeder, de spannende KRO-serie Het Geheim Van Eyck en een nieuw deel van de populaire serie Freeks Wilde Wereld. De releases komen uit op 26 januari.

Popsterren

ALVINNN!!! en de Chipmunks is gemaakt door Janice Karman en zit boordevol muziek en plezier. De Chipmunks zijn echte kinderen. Ze gaan naar school, doen klusjes en huiswerk en kibbelen af en toe. Ook geven ze concerten in uitverkochte zalen voor miljoenen fans. Het zijn internationale popsterren! Alvin en de Chipmunks wordt uitgezonden bij Nickelodeon.

Schetenpoeder

De Noorse familiefilm Dr. Proktors Schetenpoeder is bekend van het gelijknamige boek geschreven door Jo Nesbø, de meest succesvolle thrillerschrijver van Noorwegen. De film gaat over de verstrooide Doctor Proktor. Hij heeft per ongeluk ‘s werelds meest krachtige schetenpoeder uitgevonden. Het toevallige bezoek van twee kinderen is het begin van een vreemde vriendschap. De nette Lisa met haar vlechtjes en de roodharige Bulle gaan helpen om van Dr. Proktor’s schetenpoeder een commercieel succes te maken. De kwade genius meneer Thrane ziet ook wel mogelijkheden met het poeder. Dr. Proktors Schetenpoeder is zowel verkrijgbaar op dvd als vod.

Superspannend

De spannende serie Het Geheim Van Eyck wordt uitgezonden bij KRO, maar is nu ook op dvd te bekijken. Het gaat over Tim, Lotte en Floor Bouwman, zij komen erachter dat er niet alleen van alles mis is op de camping van hun opa Darius, maar ook in het bos. Al snel ontmoeten ze geheime bondgenoten die zich in het bos verschuilen en samen proberen ze te achterhalen wat er allemaal aan de hand is. Want wie zijn die mannen in witte pakken in het bos? Waarom heeft boer Kiet geen dieren meer? En waarom wil ene Lukas Vos perse de camping van opa Darius overnemen? Gaandeweg ontdekken de kinderen dat het bedrijf Gentopia er alles mee te maken heeft. De directeur van dat bedrijf, Cleo Koning, blijkt een stuk minder onschuldig dan ze lijkt. De kinderen zetten alles op alles om de waarheid te achterhalen en zo opa Darius en zijn camping, het bos en zelfs mens en dier te redden van de ondergang.

Levensgevaarlijke zwarte Mamba

De echte Freek-fans kunnen hun hart weer ophalen met een nieuw deel van Freeks Wilde Wereld. De leukste bioloog van Nederland ontmoet weer de spannendste en mooiste dieren, of dit nu in het Andesgebergte of in het ijskoude water van de oceaan voor de kust van Afrika is. Zo maakt hij een duik met zandtijgerhaaien en staat hij oog in oog met een levensgevaarlijke zwarte mamba. Daarnaast laat hij bijzondere dieren zien die nergens anders voorkomen dan op een van de meest afgelegen eilandengroepen ter wereld: de Galapagos.

Productinformatie:

Alvinnn!!! en de Chipmunks
Verkoopprijs: € 9,99
7 afleveringen
Speelduur: 7 x 11 minuten
Taal: Nederlands gesproken
Kijkwijzer: Geschikt voor alle leeftijden

Dr. Proktors Schetenpoeder
Verkoopprijs: € 9,99
Taal: Nederlands gesproken
Speelduur: 88 minuten
Kijkwijzer: Geschikt voor alle leeftijden, bevat grof taalgebruik

Het Geheim Van Eyck
Verkoopprijs: € 15,99
Taal: Nederlands gesproken
Speelduur: 10 x 47 minuten
Kijkwijzer: Vanaf 6 jaar, bevat geweld en angst

Freeks Wilde Wereld deel 3
Verkoopprijs: € 9,99
Aantal afleveringen: 10
Speelduur: 100 minuten
Taal: Nederlands gesproken