Bibi_en_tina_in nieuws

 

Vanaf woensdag 20 april 2016 draait de nieuwe film Bibi & Tina: Liefde en diefstal op de manege in de bioscoop. De stemmen van de hoofdpersonages Bibi en Tina zijn, net als in de eerste film die vorig jaar is uitgebracht, ingesproken door de zusjes Sarah en Julia Nauta, bekend van het Junior Songfestival. De film wordt uitgebracht door Just4Kids en Just Film Distribution en is in diverse Nederlandse bioscoopzalen te zien.

De film gaat over de hartsvriendinnen Bibi & Tina, die druk zijn met de voorbereidingen voor het gekostumeerde bal in Kasteel Frankenstein. Maar de stemming slaat om als er wordt ingebroken. De dieven hebben waardevolle schilderijen en de brillencollectie van Graaf Frankenstein gestolen. Ook is de sfeer op manege Martinshof verre van vrolijk, want er heeft nog geen enkele gast geboekt voor het paardenkamp. Bibi en Tina maken een plan om de manege te promoten. Dan wordt Bibi voor het eerst verliefd… Op de knappe Tarik, die met zijn vier broers en zussen de manege volledig op de kop zet. Later wordt duidelijk dat Tarik ook nog een duister geheim met zich meedraagt.

 

Bibi & Tina is een groot succes in Duitsland. Er zijn drie films uitgebracht die ieder meer dan een miljoen kijkers hebben opgeleverd.

Bekijk hier de trailer.

Specificaties

Regisseur: Detlev Buck (bekend van diverse kinderfilms, waaronder Stormwind)
Genre: Familie entertainment
Taal: Nederlands gesproken.
Stemmen: o.a. van Sarah en Julia Nauta
Speelduur: 101 minuten
Producent: DCM Pictures in co-productie met Boje Buck Produktion, Kiddinx Filmproduktion en ZDF
Distributie: Just Film Distribution