Just4Kids komt dit najaar met veel nieuwe kindertitels op dvd en vod. Niet alleen verschijnt het bioscoopsucces ‘Casper en Emma op Safari’, maar ook de nieuwe tv-serie ‘Zorro The Chronicles’, het educatieve ‘Het Klokhuis Nederlands Werelderfgoed’, de zeerminnen van ‘H2O’ in een eerste animatieserie, de winterse tv-serie ‘Trollie’, het beroemde ‘Hello Kitty’ en het waargebeurde verhaal van ‘Oswald en de Pinguïns’. Een aantal titels is nu al uitgebracht, vanaf 20 oktober zijn alle titels verkrijgbaar.

dvd zorro the chronicles

Zorro the chronicles

Casper en Emma op Safari

In de fantasierijke en hartverwarmende kinderfilm ‘Casper en Emma op Safari’, gebaseerd op de ‘Karsten og Petra’-serie van Tor Åge Bringsværd, gaan de beste vriendjes samen met hun knuffels Welpje en mevrouw Konijn, op reis naar Afrika. Daar gaan ze op zoek naar de moeder van een babyleeuw en beleven ze spannende avonturen.

Speelduur: 75 minuten
Beeldformaat: 16:9
Taal: Nederlands nagesynchroniseerd
Audio: DolbyDigital Surround 5.1
Verpakking: Amaray met slipcase
Regie: Arne Lindtner Næss
Consumentenprijs: € 9,99
Uitgebracht op dvd en vod

Hello Kitty

In de Avonturen van ‘Hello Kitty’ en haar vriendjes volg je de verhalen van Kitty en haar allerbeste vriendjes. Zij beleven allerlei spannende avonturen: ze reizen van de Zuidpool naar de Noordpool en alle plekken daar tussenin. De vriendjes maken zelfs een reis naar de ruimte! Tijdens hun avonturen leren Kitty en haar vriendjes belangrijke levenslessen en sluiten ze nieuwe vriendschappen.

Speelduur: 5×10 minuten
Beeldformaat: 4:3
Taal: Nederlands
Audio: DolbyDigital Surround 5.1
Verpakking: Amaray
Oorspronkelijke productie: Japan
Consumentenprijs: € 9,99
Uitgebracht op dvd en vod

Zorro The Chronicles

In ‘Zorro The Chronicles’ maak je kennis met de tiener Don Diego, die voor de grootste uitdaging van zijn leven staat als hij vecht voor gerechtigheid tegen tal van gewetenloze – en goed bewapende – tirannen! Op zijn bliksemsnelle paard Tornado trekt Zorro erop uit om onrecht en corruptie te bestrijden. Hij is altijd in het zwart gekleed en verbergt zijn gezicht achter een masker, zodat zijn ware identiteit slechts bij enkele vertrouwelingen bekend is.

Speelduur: 4×30 minuten
Beeldformaat : 16:9
Taal: Nederlands
Audio: DolbyDigital Surround 5.1
Verpakking: Amaray
Consumentenprijs: € 11,30
Releasedatum dvd: 20 oktober 2016
Uitgebracht op dvd en vod

Het Klokhuis Nederlands Werelderfgoed

In Nederland zijn 10 unieke plekken die door UNESCO zijn uitgeroepen tot werelderfgoed. Omdat deze plekken heel bijzonder zijn, heeft Het Klokhuis hier een speciale serie over gemaakt! Ga met de Klokhuispresentatoren mee op reis langs ons werelderfgoed: Van de Waddenzee naar Willemstad en van de Molens van Kinderdijk naar de Stelling van Amsterdam of de Grachtengordel. En bezoek het Woudagemaal, het Rietveld-Schöderhuis in Utrecht, de Beemster en de Van Nellefabriek. Unieke plekken in Nederland die allemaal met de ontstaansgeschiedenis van Nederland te maken hebben en waar we heel zuinig op moeten zijn. Er is ook een boek van ‘Het Klokhuis Nederlands Wereld Erfgoed’.

Speelduur: 10×15 minuten
Aantal dvd’s: 2
Beeldformaat: 16:9
Taal: Nederlands
Audio : DolbyDigital Surround 5.1
Verpakking: Amaray
Consumentenprijs: € 15,99
Uitgebracht op dvd en boek

Hardcover boek 80 pagina’s
Verkoopprijs 14,99

H2O – Animatie

Emma, Cleo en Rikki duiken op het vulkanische eiland Mako, als ze een smaragd-groen meer met een ondergrondse grot ontdekken. Daar worden ze opeens erg slaperig en vergeten alles! De avond valt, de volle maan schijnt uitbundig en magisch licht valt op hen neer. Plotseling veranderen de drie vriendinnen in… zeemeerminnen! Weer op het droge aangekomen beseffen ze dat hun leven een wel heel verrassende wending geeft gekregen: Als ze in aanraking komen met water, veranderen ze in zeemeerminnen! Alsof ze meiden nog niet genoeg tiener-problemen hebben, moeten ze nu ook leren leven met dit grote geheim, dat soms een grote last kan zijn.

Speelduur: 5×26 minuten
Beeldformaat: 16:9
Taal: Nederlands
Audio: DolbyDigital Surround 5.1
Verpakking: Amaray
Consumentenprijs: € 11,30
Releasedatum dvd en vod: 20 oktober 2016

Trollie

‘Trollie’ is een spannende winterserie, waarbij de komst van een ongemanierde trol ervoor zorgt dat de tienjarige Max Pluim opbloeit van een teruggetrokken boekenwurm tot een zelfverzekerde jongen die in staat is vriendschap te sluiten. De serie speelt zich af in een sprookjesachtige boswereld met trollen, een chagrijnige kabouter en zelfs een enkele eenhoorn. Maar belangrijker nog dan de sprookjeswereld, het verhaal speelt zich af binnen de familie van Max, die op het punt staat door onenigheid over de nalatenschap van oma Mimi uit elkaar te vallen.

Speelduur: 10 x 24 minuten
Beeldformaat: 16:9
Taal: Nederlands gesproken
Audio: DolbyDigital Surround 5.1
Verpakking: Amaray
Consumentenprijs: € 15,10
Releasedatum dvd: 20 oktober 2016

Oswald en de Pinguïns

De film ‘Oswald en de Pinguïns’ is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Australische hond Oddball. Ten Zuiden van Australië ligt een eiland waar een kleine kolonie pinguïns een belangrijke attractie vormen. Maar door de aanhoudende aanvallen van vossen worden de dwergvogels op het eiland bedreigd. De dochter van een excentrieke boer heeft hier een bijzondere oplossing voor bedacht: ze wil de hond Oswald inzetten om de vossen te verdrijven. Oswald is een Italiaanse rashond met een onstuimig en excentriek karakter. Ze lijken een geweldige combinatie te zijn, maar ook de hond en de pinguïns moeten aan elkaar wennen. De hond beschermt de dwergvogels met zijn leven. Dankzij de geweldige blaf en vechtlust van de hond krijgen ze de tijd om rustig hun eieren uit te broeden. Lukt het de eigenzinnige hond om de kolonie te redden?

Speelduur: 95 minuten
Beeldformaat: 16:9
Taal: Nederlands gesproken
Audio: DolbyDigital Surround 5.1
Verpakking: Amaray
Consumentenprijs: € 11,30
Uitgebracht op dvd en vod