Rupsje Nooitgenoeg in het theater

Een hartverwarmende familievoorstelling
Geschikt vanaf 2 jaar | speelduur 55 min.| kaartverkoop: zie links naar theaters hieronder

Voorstellingen Rupsje Nooitgenoeg

Gelukkig krijgt Rupsje Nooitgenoeg van zijn theatershows, want er komen weer nieuwe theatershows aan, in Nederland én België!  Binnenkort hopen we op deze plek de speellijst voor het najaar van 2020 te kunnen publiceren en de kaartverkoop te starten, blijf ons volgen!

De producenten Just4Kids en Mark van Ierssel hebben hun contract met de Amerikaanse producent Jonathan Rockefeller verlengd. Zo kan het Nederlandse en Belgische publiek nog langer genieten van de voorstellingen van Rupsje Nooitgenoeg en andere verhalen van Eric Carle in de Nederlandse en Vlaamse Theaters.
Daarnaast gaan er vanaf 1 juli kleinere versies het land in. ‘We hebben de reguliere theatershow teruggebracht tot intieme verhaaltjesshows, natuurlijk in aanwezigheid van Rupsje Nooitgenoeg, om op nog meer plaatsen in het land deze prachtige verhalen te kunnen brengen, aldus Mark van Ierssel’.

Theaterboekingen worden uitgevoerd door Friendly Fire Theater. De Verhaaltjesshows voor buiten de theaters zijn te boeken via www.tvkarakters.nl 

 

 

Een magische theatershow

Na Amerika, Australië en Engeland komt ieders favoriete insectje Rupsje Nooitgenoeg, de Nederlandse en Belgische theaters binnen gekropen. In een prachtige en kleurrijke theatershow komt niet alleen dit hongerige rupsje tot leven, maar ook 75 karakters uit vier bekende verhalen van de wereldberoemde auteur Eric Carle. In een spel van licht, geluid en beelden worden kleine en grote bezoekers meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. Een magische, ritmische voorstelling waarbij je met een glimlacht op je gezicht het theater verlaat.

Rupsje Nooitgenoeg Verhaaltjesshow

Just4Kids en Mark van Ierssel brengen vanaf deze zomer naast de reguliere theatervoorstelling de prachtige verhalen van Eric Carle nog verder het land in. Met als basis de theatervoorstelling zijn er nu ook kleinere ‘verhaaltjesshows’ gemaakt. Er zijn mogelijkheden voor interactieve podiumshows voor in vakantieparken, winkelcentra, scholen, alles wordt in overleg op maat gemaakt.

Vraag voor meer informatie het aanbod op via onze partner @TVKarakters. Natuurlijk ontmoeten de kinderen ook #RupsjeNooitgenoeg en kunnen ze er veilig mee op de foto. Vanzelfsprekend gaan wij met de organisatoren in overleg om dit zo veilig mogelijk en binnen de richtlijnen te organiseren.

Nu al te boeken, vanaf 1 juli beschikbaar!

 

Rupsje Nooitgenoeg verhaal

Bekijk de trailer

Over de cast

Kate Hoffman
Vroeger was het altijd al een dolle boel in huize Hoffman! Als kleine meisjes stonden wij (mijn 2 zusjes en ik) vaak te springen, dansen, zingen en natuurlijk ‘ACTEREN’! Vanaf een jaar of 6 heb ik spelenderwijs kennis gemaakt met toneel. Eerst bij een buurtvereniging, later musicallessen en uitvoeringen als ‘Pippin’ en ‘Hairspray’ bij Oberon in Alkmaar. Afgelopen jaar ben ik geslaagd voor mijn VWO-diploma en ik vind het helemaal geweldig dat ik dit jaar de planken op mag met Rupsje Nooitgenoeg. Het is een hele leuke, kleurrijke en verrassende voorstelling. De schoonheid zit in de details en de enthousiaste reacties van de kinderen dat maakt het magisch.

Ilse Klein Geltink
Altijd aan het acteren, zingen en dansen geweest. Niet dat ik als klein meisje geloofde dat ik van deze passie mijn beroep zou maken, want dat wereldje leek voor mij -als meisje van de boerderij- onbereikbaar ver. Toch ging ik lessen volgen en ontdekte dat er wel degelijk mogelijkheden waren. Ik werkte vier jaar in de kinderopvang toen ik besloot het roer om te gooien: ik volgde twee jaar een musicalopleiding en ging als zzp’er het vak in. Daarnaast studeer ik parttime aan een theateropleiding. Voor nu de perfecte combinatie. Leren en direct toepassen in de praktijk. Wat is die praktijk dan zoal? Diverse kindertheatervoorstellingen, een muziektheatervoorstelling, een korte film, klusjes als (stem)actrice en dansen in een dinershow. Daarnaast zing ik met ‘I aM’ Nederlandstalige (pop)liedjes van toen en nu. Terugdenkend aan hoe ikzelf als kind kon verdwijnen in fantasie, vind ik het geweldig dat we met deze voorstelling de kinderen volledig mee kunnen nemen in een magische wereld waarin de karakters tot leven komen en de muziek, lichten en effecten het helemaal afmaken. De hartverwarmende reacties en glunderende koppies in de zaal; daar doe ik het voor. Nieuwe, kleine theaterfans: wees welkom!

Robin de Weert
Mijn eerste ervaring met theater was toen ik 11 jaar was. Toen begon ik mijn grote theater avontuur bij Tarzan de Musical in het Circustheater waar ik de rol van kleine Tarzan mocht spelen. Ik ben net afgestudeerd als musical artiest bij de Dutch Academy of Performing Arts. Vanuit hier heb ik meegespeeld in “Bonte Avond in Sesamstraat” als Tommie. Ik mocht ook de rol van Bitzer spelen in de voorstelling “Bitzer is Verliefd” van Shaun het Schaap. Nu speel ik mee in de prachtige voorstelling “Rupsje Nooitgenoeg”.

Kelly Alblas 
Ik ben de regisseuse en tourmanager van de tournee van Rupsje Nooitgenoeg in Nederland en België. Van kinds af aan ben ik al bezig met theater en dansen. Ik ging naar Jeugdtheaterschool Rabarber en werkte voor NME events en studeerde aan de Dutch Academy of Performing Arts. Ik heb als actrice gespeeld in diverse Sesamstraat-voorstellingen. Nu sta ik met de regie aan de andere kant waar ik me prima op mijn gemak voel. Het is geweldig mooi om met deze fantastische groep mensen te mogen samenwerken en natuurlijk bijzonder om deze jeugdherinnering tot leven te laten komen door middel van deze prachtige voorstelling. Ik weet zeker dat zowel jong als oud er enorm van gaan genieten. Natuurlijk ga ik in toekomst nog meer regisseren want hiervan heb ik nog steeds niet genoeg.