Spel van de maand 

Rupsje Nooitgenoeg Groeispel

Rupsje Nooitgenoeg kan geen genoeg krijgen van eten. Hoe meer Rupsje eet, hoe langer hij wordt. Elke speler krijgt zijn eigen Rupsje Nooitgenoeg. Leg alle stukjes in het midden van de tafel. Draai een stukje om, wanneer deze dezelfde kleur heeft als jouw laatste stukje, dan mag je deze aanleggen. Wanneer je niet de juiste kleur hebt getrokken, onthoud dan waar dit stukje ligt. Wie weet kun je hem de volgende keer gebruiken. Als jij aan het einde het langste Rupsje hebt, dan ben jij de winnaar van dit Rupsje Nooitgenoeg Groeispel!

Doe een dier na!

Ben jij een ster in het uitbeelden van dieren? Speel dan samen het grappigste spel ‘Doe een dier na!’ Haal alles uit de kast  en wees het snelste in het raden van het dier dat uitgebeeld wordt.  Laat het dier in je los en ga de strijd met elkaar aan!

Casper en Emma

Casper en Emma zijn 5-jarigen die van alles samen beleven. Ze hebben allebei een knuffel: Caspers knuffel heet Welpje en Emma’s knuffel heet Mevrouw Konijn. Deze knuffels kunnen praten! Casper en Emma nemen hun knuffels overal mee naar toe. Casper en Emma hebben hun eigen merchandisinglijn, serie en meerdere films. Nu hebben ze ook hun eigen spellen, zoals het memospel, een puzzel en kwartet.

Shaun het Schaap Pizzaspel

De boer heeft pizza besteld, maar de varkens hebben de pizzabezorger overvallen en bijna alle pizza opgegeten. De laatst overgebleven stukken zijn verstopt in de struiken. Shaun en zijn vrienden hebben besloten deze pizzastukken te zoeken. Bitzer moet van de boer de daders vangen en heeft verschillende valstrikken verstopt.
Vind alle pizzastukken samen met je vrienden en probeer Bitzers zijn valstrikken te ontwijken. Lukt het jou en je vrienden alle pizzastukken te vinden?

Buurman & Buurman spellen

Buurman & Buurman vinden klussen het leukste wat er is. Eigenlijk raar, want ze zijn allebei nogal onhandig. Met hun klungeligheid werken ze zich vaak in de nesten. Maar gelukkig weten ze samen ook altijd weer een oplossing te bedenken. Gewoon een kwestie van slim zijn, elkaar helpen en altijd blijven geloven dat het goed komt. A JE TO!